Скажи що-небудь

Анастасия Рокс
Скажи що-небудь, бо з мене слів вже досить
Не підбирай доцільних слів чи фраз
Не дай тому, що було, перетворитися у досвід
Врятуй і ти мене хоча би раз

Спини обіймами шалений бунт істерик
У розпалі сварок не дай мені піти
Ми тонемо, коханий. А де ж берег?
Там, де колись об'єднались два світи

Кінець. Дефолт кохання. Це фіаско.
Це довбаний анхеппі-енд, та все ж...
Скажи що-небудь, ну хоть щось, будь ласка
Якщо не вбив байдужістю, то тишею доб'єш.