***

Катерина Милеева
Нащо жінці треба гроші?
З нею чоловік хороший.
Нащо жінці ліпший клад,
Коли усе в сім’ї на лад.?
Не тільки хліб є голова,
Ще й чоловік у домі.
Для нього жінка – це душа,
В ній знайде спокій в слові.
Сім’я без батька буть не може ,
Без нього успіх не поможе .
А сім’я з батьком – то тепло ,
Коли вітає крізь вікно ,
Коли не п’є, не б’є дружину,
Коли ви разом всі їсте..
Шануй ти батька, любий сину,
Бо якось назавжди піде.
І не повернеш його очі,
І не спитаєшся поради …
Слова любові прошепоче,
Йдучи, тобі , доньці і мамі.