Кохання

Роман Олыйник
Кохання - це енергія
Кохання - це єдине почуття
Кохання - це велика сила
Яка змушує боротись до кінця
Кохання - це пекуче бажання
Кохання - це наше життя
Перед коханням ми беззбройні
Але ж кохання це не Війна!!!
Кохання - це основа світу
З кохання складається життя
Кохання - це наші бажання
Кохання - це наше призначення