Кунел хаман яшь

Фаниль Асфаров
Сизэм кышнын килгэннэрен.
Эче жиллэр исэ.
Йорэгемнен тибрэлгэнен.
Сою килеп керсэ.

Сизэм карлар жыелганын.
Ерак болытларда.
Йорэгемнен чеметкэнен.
Монсу вакытларда.

Сине курмэгэндэ ошим.
Син бит минем кояш.
Минем сулыш, минем язмыш.
Гомерлеккэ сердэш.

Сизэмен гомерлэр узганын.
Янымда кара куз, кара каш.
Кар бертеге битемэ кунды.
Кунелем бит эле, хаман яшь.