Дякую Боже

Петр Янович
Дякую Тобі, о Боже,
Що Ти навік живеш в мені.
Не дивишся на моє суєтне горе,
І дозволяєш приходити до ніг Твоїх.

Прощаєш, милість проявляєш,
Турбуєшся, і для життя даєш усе.
Любити вчиш, прощать навчаєш,
Приймаєш, та відкриваєш Своє святе лице!

В Тобі, в Тобі лише спасіння,
В святості та мудрості Твоїй.
Мир у серці, благодать, справжнє терпіння,
Здоров’я та любов даєш в Собі.

Щоб не сталось, Святий Боже,
Я довіряюся Тобі, зараз, навіки.
Мене тримай в Своїх долонях,
Мій Спасе, Тебе чекати буду я завжди!

І завтра день щоб не приніс,
Я згоден хрест понести свій.
Через страждання, горе,
Знаю рука Твоя мене пригорне!