***

Елена Игнатенко 3
Запаліть свічки!Запаліть свічки Кролевчани!
В пам'ять тих,хто пліч о пліч стояв на Майдані
Підніміть свої очі,погляньте на зоряне небо
Нові зірки там сяють, мерехтять не даремно
Та що справа-студентик зі Львова
Світить поряд Устим,далі Рома
Антоніна,Сергій і Назар,і Володя ,що вивчив Кобзар
В сотню іх об'єднала одна,єдиная мрія
Тільки вільна й квітуча країна
Освітіть ясні зорі дорогу для тих ,хто в АТО
Хто шепоче,,Як не я за Вкраїну,то хто?,,

Запаліть свічки за Героїв Небесної сотні
Не вмирають Герої,Герої безсмертні!!!