Удорожники

Мартин Филдман
***
Туга, моя туга,
Ти мені за друга...

***
Все буде добре...
колись...
Чуєш, ти тільки молись...

***
Брати... Брати...
Кати... Кати...

***
Любов сліпа...
Любов глуха...
Любов німа...

Її нема.

***
Волю вам,
Браття,
Святую волю,
До болю волю,
До вою волю...
До бою волю...

***
Живуть закохані як барани,
Страждають, плачуть, лікують рани,
Та все дорівнюється нулю,
Коротше кажучи:
"я люблю",
Коротше кажучи:
"тебе"
А якщо ще коротше то:
"Беееееееее".

М.Філдман