***

Александра Галушка
Дешеве пиво і коктейль
І зовсім нетверезі очі.
Чимало тут сидить людей,
Даруючи відвертості для ночі.

І губи мають гіркий смак
від кучі алкоголю
і трішки гіркість у думках
та немає уже болю.

Туманний і розмитий настрій,
освітлення глухе
і ніби в атмосфері хмурій
лікує музика тебе.