Все, що я маю

Личность Второго Сорта
Хто ми і де ми є?
Скільки шляхів відшукали?
Стало чужим своє...
Мабуть задовго ми спали.

Де загубили спокій?
В ямах доріг розбитих?
Може в канаві глибокій?
Серед імен на могильних плитах?

Зорі вогнем палають,
падають краплі отруйні додолу.
Попіл - це все, що я маю.
І стіни, стіни навколо...