I бiльше нiкого не буде

Владимир Фадеев
І більше нікого не буде
Загубляться дні серед ночі
Твій дотик розтане в безодні
Погаснуть заплакані очі

Ніхто не почує зізнання
Кохання твоє вже не треба
Залишаться тільки мрії
Безкрайнього, синього неба...