Цените миг

Наталья Обыденнова
Цінуйте миті, бережіть життя,
Не сподівайтесь щось зробити в понеділок.
Радійте, що в вас є серцебиття
Й милуйтесь стиха, як цвіте барвінок.

Відчуйте кожну хвильку, кожну мить,
Скуштуйте смак повітря взимку вранці,
І закохайтесь у небес блакить,
Коли пливуть хмарки у ніжнім танці.

Згадайте, як суворо кличе грім,
Як дощ у краплях стрибає по місті,
Як на весні ластя будує дім,
Як восени природа вся в намисті.

Закохуйтесь у річки і ліси,
У велич гір і ніжність озерець,
Та пам'ятайте, що у цій красі
Є Всемогутній Бог - її Творець

Запам'ятовуйте всю ласку, доброту,
Що відчували за своє життя.
Та віддавайте славу й честь Христу,
Бо Він колись за вас поклав життя!