Орнамент

Валюша Александрова
"А":
Кожне речення і слово - як орнамент,
Що у зошитах ви в школі вишивали,
Дух шкільний усе життя хай буде з вами,
А про вас лише хороше щоб ми знали.

Хай залишиться на згадку мій автограф:
Буква "А" в лапках - це янголятко миле,
А всі миті, що спіймав колись фотограф -
Це пір'їнки, що зростали в ваших крилах...

Незавершеним хай буде побажання,
Скоректує все одно життя сценарій,
Пам'ятайте: прокидатись краще зрання,
І пташиних відчувати звуків арій.