М1й син став татом

Людмила Махиня 2
Мій син став татом-
Від щастя захмеліла голова,
20 -е жовтня- то родинне свято-
Мілана заявила про свої права!

Солодка, як цукрова вата,
Духмяно пахне молочком-
В цей світ її зустріли руки тата
Вона ж йому махнула кулачком.

Зігнула брівки так кумедно,
Беззубим ротиком вишукує сосок
І цмокає так мило і усердно,
Коли ж бо буде довгожданий перший крок?

Розбагатіли мама з татом-
Придбали золота аж три кіло!
Вітаю, любі  мої, з величезним  святом
Й бажаю вам, щоб золотце росло!!!