кришталеве вино

Марина Гареева
будеш ходити снігом
гріти простиглу спину

поцілую в чоло і застигну
обплітаючи сни твої снами
заповітних гілок

в кожній бруньці дитина
зріє наче святиня

кришталеве вино п’є замріяний бог