Безкрилих так багато

Катерина Жебровська
Назгуль Шукаєва
«Шаман РА АЛЛІ РА»,
Майстер Клас, Київ

2.
– Безкрилих так багато…
– Ні, немає!
У кожного є Крила у Душі…
Не кожен бачить, знає, відчуває,
Та кожен чув, аби хоч раз, «Лети!»

– Та де ж ті Люди, що літають в Небі?
– Навколо тебе, поруч…
В очі глянь!
Не в кожного у Крилах є потреба,
Та Крила є. Шукаєш? То – шукай!

– Літатимемо разом?
– Зовсім скоро!
З’єднаєтесь Піснями і Крильми…
Любов поллється з Неба Світлим Хором…
Відбудетесь Богами і Людьми…

23.11.2014