Пронизане спадковiстю Eство

Катерина Жебровська
Назгуль Шукаєва
«Шаман РА АЛЛІ РА»,
Майстер Клас, Київ

4.
Пронизане спадковістю Єство
Танцює, визволяючись від туги…
Шукало, і таки себе знайшло,
Себе звільнило й Рід свій від напруги…

Пустило через себе Чистоту,
З’єдналося у зустрічі й прощання,
Розкрилося у Долю не-просту,
Даруючи Любов і Світ Пізнання…

23.11.2014