Вогонь горить, запалений тобою

Катерина Жебровська
Назгуль Шукаєва
«Шаман РА АЛЛІ РА»,
Майстер Клас, Київ

5.
Вогонь горить, запалений тобою
В Душі Небесній, у твоїй Душі…
Звучиш у Вічність сміхом і сльозою,
Шукаючи Земні свої Шляхи…

Вогонь горить, запалений далеко…
Лише Душа побачить – де, коли…
Ти йдеш крізь холод, вітрюгани, спеку –
Вогонь горить, не гасне у тобі…

Вогонь горить, запалений для тебе…
В тобі, для тебе, подихом твоїм…
Вогонь – твій Шлях Земний, твоя потреба…
Вогонь Любові – Суть, Душа, твій Дім…

23.11.2014