Нав що сльози, не треба правди

Марьяна Магега
Ти можеш бути ще більш солодким
Та й твоя приторність кисню миліша
Залипнеш в серці, немов наркотик
Я завагітнію новим віршем

Ти можеш бути, коли всі зайві
Коли слова просто діти тиші
І розум тихо шепоче: Не варто
А я вдихаю... І далі пишу

Ти вміеш вкрасти, щоби назавжди
Та я ніколи не ставлю захист
Навіщо сльози, не треба правди
Я зацукрую тобою Завтра