Анульован пл ч-о-пл ччя

Марьяна Магега
Видихни... Мене відріж
Анульовані пліч-о-пліччя
Щось застрягло шрамом на пальці

Наші мандри в сторони різні
І сліди мимоволі засніжують
Запорошена пристрасть як даність

Янгол впав, забруднивши крила
І накрило хвилею року
Стало тепло, і трішки ближче

Я благала відріж, а ти... Не зміг
Я ж не зможу безгрішно збоку
І не зможу до тебе вище