Холодом по п ятках

Марьяна Магега
Затремтить холодом по п'ятках
І приб'є до хмар небесністю дим
Долетить може десь на тринадцяте

Проведеш цілу ніч в розгадках
Чи притисне набоєм гарматним
І життя обмежиться лиш згадкою

Заблищить по зеленому кров
В очах налитих туманом Брехні
Хто зрозуміє по сторону іншу

Затремтить по спині : Не дійшов
І втратить прощання - снайпера ціль
Віддавши його на терзання дощу