Vabank...

Евгений Иваниченко
Я все чув, що життя ніби покер,
Тобто долі нема, це все гра,
І чекаєм на карту ми, Джокер,
Та чекаєм її ми, дарма...

Бо життя це не гра, як казали,
Я гравцем не назвусь, ні за що,
Хто не згоден із цим, вже програли,
І не виграють приз, він ні що...

Я бажаю не грати, а жити,
Із коханням іти, в унісон,
І для щастя свого, все зробити,
Бо життя - це не гра і не сон...