Сари набчицун хъарти...

Амина Ахмедова
Атх!еб маркалис г!ергъи
Абулхъуси зурх!ябван,
Х!ечи духъунти дигай
Агардарес вирх!ейрар.

Дуц!арти дигай сари,
Х!ечи нуни дихьибти.
Дубурла г!инизлизир,
Шараб шинван амъурти.

Се барес рирусира,
Дила абдал урк!илис.
Саби ил бузусира,
Ч!янк!ли х!ела уличил.

Дихьиб дигайличила,
Х!ерирус нуни бурес.
Кьаскабарили руус,
Илди урк!илар дих!ес.

Дих!ис илди умули,
Карерхайчи ц!яб х!яри.
Баласра нуни илди,
Хъарти набчицун сари.