Розбите дзеркало

Анастасия Салмина
Ти стала такою мною, що просто страшно.
Я стала такою іншою, що капець.
Я дивлюсь на тебе. Кращим належить краще.
Ти на мене дивишся. Зашморг, стіна, стілець.

Ти маєш каблучки, солодощі, намиста,
Я маю у мищоловці засохлий сир.
І пестять тебе ніжні пальчики піаніста,
Я ж граю сама, наче довбаний дисклавір...

Ти - зовсім не я, хоч відбита в люстерку розбитім,
Я - зовсім не ти, хоч блукаю в тій самій імлі...
Що значить між нами різниця поточної миті?

Чи може це значити що-небудь взагалі?