Акро-слоган для во свобода

Сергий Труш
Стільки потрібно зробити в житті?!
Важко, здається, але – все можливо!
От тільки сили знайдіть у собі,
Будьте міцними. І – честь… - це важливо!
Опора – лиш Бог! Погляд - весь час угору…
Дійте так, як годиться на рідній землі.
А супостату - чиніть непокору…
                …сійте свободу в державній ріллі!



Поет ХХ сторіччя 25 листопада 2014 року. С. Торгановичі