Ваг тна коханням

Ольга Клеопатрова Лимфоток
Вагітна коханням, самотня та чесна,
Народжена щастям, червнева пора.

І зорі в очах,
І емоції в серці,
Розквітла, знесилена дивом, вона!

Цвіла, обіймала,
Вуста, як магніти...
Так важко тепер їм
Без поруч...твоїх.
Від тебе залежить цвітіння той квітки,
Без тебе зав'яне
На довгі віки.