Вона чула свiй бiль i розпуку

Катерина Жебровська
Вона чула свій біль і розпуку,
Знала страх, добре знала біду…
Не змогла пережити розлуку:
«Туга давить. Не плачте. Піду…»

Вона чула, і знала, й уміла,
І могла, … Як багато могла!
Тепло й тихо собою світила
І була поруч з ним молода…

Вона чула, і бачила, й встигла
Розділити себе на Світи,
Що зерном розлетілись достиглим –
Долучатись Любові й Краси…

Вона чула свій біль і розпуку,
Знала Радість, любила Життя…
Не змогла пережити розлуку
І у Вирій до нього зійшла…

25.11.2014