Ти моe Джерело i мiй Витiк

Катерина Жебровська
Ти – моє Джерело і мій Витік,
Ти – мій досвід, моє ти Життя,
Ти – моє усвідомлення Світу,
Ти – на Землю мене привела…

Ти – закладена в мене Основа.
Я – твій відгомін, викрик, зерно.
До Пробуджень моїх світанкових
Ти моє спонукала Єство…

Ти – мій Шлях, іЗемний, і Небесний.
Я – твій Вибір, твоє надбання.
Ми Єднанням й Любов’ю воскресли…
Серцем дякую, мамо моя!

25.11.2014