Руки

Анастасия Котюргина
Падары мяне радасці -
Вераснёвай спакусніцы!

Павуцінкі завіліся
у тваіх валасах
Пацалункамі сталасці...

Мне на плечы апусцяцца
(крылы?) рукі, якія без прысудаў-пасад
Цалаваць.
                У шалёнстве
Забытай-адрынутай
Мне б паверыць, не болей,
ў суцішаны ўздых.

Колькі складачак лёсу
ў далоні пакінута,
Толькі вуснамі
                болю
Не вымаліць іх.

Толькі час пацалуе,
І зёлкамі-вуснамі
Супакоіць жывую,
Любімую плоць.

Дзе маршчынкі зімуюць,
Здабыты, спакусны Мой,
Мне пяшчоту даруе
Адзіны Гасподзь. (студзень 20-14)