Фашистська Украiна

Владлен Лагун
Давно Німеччина страшна
В історію людську поринула
Не знищила її війна
Фашизму сила не загинула

Тепер фашизм на Україні
Найбільш у світі цім розквіт
Загроза й кара тут людині
Що не сприйма його завіт

Держава ця слабка зробилась
Не може світові зашкодить
Вся її погань проявилась
В жахах, що на своїх наводить

Зневага, стусани і грати
Безвихідь змалку і до скону
За норму тут тортури й страти
Та вже стріла летить до трону


23.11.2014 р.