Ми - люди

Варя Майер
Мені потрібна чиясь допомога та ціле море
червоного чистого листя.
Який сенс існувати на порозі життя
і не мати до нього ніякого хисту?
І один...І два...І три...
І ти лише тінь.
Бліда тінь.
У світі дорогих іномарок та дешевих людей.
Які жорстокіші за борзих псів.
Які не мають особистих цінностей,ідей.
Окрім.
Як випити у барі
або нюхати палений клей під зоряним небом з дорогою
путаною.
Люди.
Люди з веселими агресивними обличчями,
які вечорами ридають за мамою.
Люди,в рожевих піжамах,
які бояться бути дорослими.
Люди,яких розважають міцні папіроси.
Ми - люди,які вбивають себе
сигаретами,
уявними почуттями,
інтернетом.
Ми-люди,які прагнуть доставити біль,
для задоволення власного "его".