Я з тобою

Парень Из Преисподней
Я з тобою.

І нічого у нас не змінилося.
І на серці щемить так само.
Лиш, хіба що, рука,
що за мене трималася,
вже пустила мене . Навіки.

Захолола... Знать, не судилося.
Куля вдарила. Під там-тами...
Ти пішла. І, щокрок, поверталася.
Я з тобою. Заплющ повіки.

Там - у темряві того Ніде,
я візьму тебе знову за руку.
І назавжди ми поруч підем.
В Рай і Пекло.
В Любов і муку...