Ти бачиш глибину свою, мiй друже

Катерина Жебровська
Ти бачиш глибину свою, мій друже…
Ти чуєш Тишу власних почуттів…
Лишаєш невимовний щем напружень
Десь у тенетах пройдених Світів…

Ти відчуваєш Світло у долонях…
Тримаєш Світло в серці, у Душі…
Серед усіх осмислень, усвідомлень
Ти вибираєш Силу Чистоти…

Ти – у мені… І я завжди з тобою…
Ми з’єднані Дорогою в Любов…
Ти відбуваєшся собою, лиш собою…
Я у тобі себе знаходжу знов…

28.11.2014