Мухи бiлi? Холод Бiлий!

Катерина Жебровська
– Мухи білі?
– Холод Білий!
В Небі мокрий Білий Холод,
Що крізь Радість Заметілі
Землю загорнув у морок…

Білі Холоду шматочки
Все летять… летять… Багато…
Краплі – крижані дзвіночки
На гілках дзвенять завзято…

Холод сиплеться на Землю,
На обличчя, на дерева…
Білим білить темну темінь
Білий Холод не даремно…

28.11.2014