Набридло грати сильну

Твое Лсд
Мені набридло грати сильну жінку,
Вдягати маски мужності і волі.
Я хочу лиш відчути на хвилину:
Чи стану я слабкішою з тобою?

Або ця ніжна примітивність
Була уявлена якимось перехожим?
Вона між нами ніби дивність,
Що на перешкоду стала схожа.

Та зайвих слів, даремних рухів не потрібно.
Гармонії у безладі не досягнути.
Так, сильну жінку грати все ж таки набридло,
Але слабкою, коли мужня, вже не бути!