Сповидь

Алла Гринишина
14.11.2014р.
               
У сповіді моїй є місце болю,
За те, що зроблено багато зла в житті.
За те, що не шукала Божу волю,
А вибирала непрямі шляхи.
За те, що щастя вимірковувала сріблом,
І, що батьків не слухала своїх.
Що дітям, коли ще були в утробі,
Я не співала про Христа пісні.
Що Слову Божому дітей я не навчала,
Подяку виражати всім Йому.
Не стерегла, щоб Божу віру мали,
Щоб просто Богові молились одному.
Щоб знали правду – що Христос Спаситель
Своє життя віддав за всі гріхи.
Що тільки Він душі нашій Целітель,
І через Нього до Отця ведуть шляхи.
Щоб не робили зла ніколи і нікому.
Щоб розуміли – Бог дає життя.
І коли прийде Він, щоб мир судити,
Йому віддали чистії серця.
Лиш тільки той, хто серце чисте має,
Узріти може Бога, як Він є.
У Слові Божому написано" Хто прагне,
Тому Господь і сили надає"!

     *********************