Живiть сини

Валентина Андрущенко Франчук
Сини, синочки дорогі!
В  краю далекім склали крила
Невже для цього вас ростили,
Щоб вік закінчити в журбі.

Невже викохували вас
Щоб нечисть вас безбожно вбила,
Та нездоланна ваша сила,
Ще більш зростає повсякчас.

Всії країни матері
В молитвах руки заломили,
Все віддадуть, лише б ви ЖИЛИ,
У мирі, злагоді добрі!