мiй, а я не твоя

Тениа Волк
хочу придумати слово....якесь швидкє, світле і легке....то може воно біля дверей....ховається в зимових сугробах...і лише, коли сама на мить...коли піздно вночі...всередині ночі для початку....слово-тихе , але його забагато для шуму...воно заповнює простір...щоб зранку розірвати  цей спокій...відправлю тобі своє * у тоненькому звуці.... солодким отримаєшь у наступному житті ))) то там воно вже знайде свою форму і якість і намір )