Я прийшла - тебе нема

Ладамир Сережень
Это песенка-перевёртыш известной украинской песни "Ти ж мене підманула"

Ти сказав: «Підем гуляти.»
Ну а сам не вийшов з хати
А я,  глупа, і прийшла.
Та тебе я не знайшла.

Приспів:
Підманув мене ти милий,
Де ж мені набратись сили,
Щоб відмовить іншим разом,      /
Як приплентаєш зараза.               / 2 рази

Обіцяв мені цукерки
Та шампанського в відерку.
І я, глупа знов прийшла
Та тебе я не знайшла

Приспів.

Ти сказав: «Сьогодні рано
Підемо до ресторану.»
Я, без клепки, знов прийшла.
Та тебе я не знайшла

Приспів.

Запросив мене в кіно.
Сам привів до казино
З глузду з’їхала, пішла –
Гаманця я не знайшла.

Приспів.

Ти казав: «Працюю в пресі.
Прокочу на «мерседесі»
Та коли я знов прийшла,
Мерседеса не знайшла!

Приспів.

Ти курив свої сигари,
Обіцяв мені Канари
З загранпаспортом  прийшла,
Та тебе я не знайшла!

Приспів.

Обіцяв любов до гроба
Золоту обручку з пробой
Я до ЗАГСу і прийшла
Нікого там не знайшла!

Приспів:
Знову обдурив мене ти!
Піду я до очерету,
В гарну сукню одягнуся
Бульк - у річку і втоплюся.