Аппак конел белан На татарском языке

Рамиль Хикматуллин Йортсыз
Аппак конел белан,
Аппак кар болеп,
Кайтеп киляр идем,
Анкай йортена....!

Матур конел белан,
Кыяшь нуры болеп,
Кайтеп киляр идем,
Аткай йортена....!

Ачик конел белан,
Йелы ямгыр болеп,
Кайтеп киляр идем,
Токай йортена....!

Ямле конел белан,
Сывык яшлар тогеп,
Кайтеп киляр идем,
Улы Ватанема....! ЙОРТСЫЗ