Татьяне Кондратюк ко дню Рождения

Владимир Кодебский
         Тетяні Пилипівні Кондратюк
на день Народження 5 грудня 2014 року


Вродливиця пані Тетяно,
Зі святом Народження Вас!
Звичайно, про підсумки рано…
Життя хоче більше від нас.

Іще червоніє калина,
А лебідь вдягається в пух…
Життя, як спортивна машина,
Відтворює швидкісний рух.

Потрібно завжди здоганяти…
В Європу вже треба ввійти.
В парадні святковії шати
Потрібно себе зодягти.

То ж, хай Вас життя підганяє
Бадьоріше далі іти,
Бо вся Україна бажає
Скоріш домогтися мети.

А в свято троянди доречні…
Хай келихи наші дзвенять,
А Вам побажання сердечні,
І, лиш, компліменти звучать.
                * * *