***

Елена Игнатенко 3
Розтріпані коси дівочі
Заплакані яснії очі
Колись її ніжнеє личко
Кровавая вмила водичка
За цю найгарнішу дівчину
Красуню з ім'ям Україна
Під грім канонад і стогін
Життям ризикує воін
Для нього вона єдина
Кохана-його Батьківщина.
За славу її і волю
За дівчину ніжну свою
Готовий життя віддати
І тількі її кохати
Найкращу свою дівчину
Дівчину з ім'ям Україна!