Непереможна

Игорь Дескин
Єднаймося, єднаймося!
В єднанні наша сила,
Як кремінь, як тверда скала
Стоїть народ єдиний.

          Коріння наше з’єднано
          Родинною стрічкою,
          Непереможний наш народ
          За правду і за волю.

Згуртуємось, згуртуємось!
Навколо міць велика.
Майдан Великий поміж нас
І рідна Україна.

          Ми з Сотнею Небесною
          Здобули перемогу,
          Навіки прах своїх братів
          Не схилим на вимогу!



вересень 2014 року