день за днем...

Анастасья Чубик
І день за днем, неначе марш повстанців
Думок потік розклали по містах
Умови виживання вже так близько до спартанських
Та смолоскип горить лише в моїх руках
Свавілля люду, пісня навіжених
Мене не сполохає ваша річ
Такою як була, можливо вже ніколи я не буду
Коли прийде така очікувана ніч
Коли думки сполохані в пустелі
Своєї пристані шукати будуть у житті
І перехоплюючи подих,
Вони блукати будуть у пітьмі