Я хочу знати правду

Наташа Старовойт
Чи існує мир у світі?
Сучасні люди пилом вкриті
Стіна байдужості у кожного
Стоїть перед душою порожньою.

Поки існує вона все буде так як було
Довіри не буде, замкнуте коло
Любов - це іграшка в руках у людей
Ніколи не з'явиться щасливих сімей.

Чомусь моя ціль дізнатася правду
Її я шукаю, її я знайду
Знищити треба злобу і війну
Ворог вона, її я "уб'ю".

Тільки всі інші шукають її
Вона їм потрібна щоб виграти бій
"Я кращий, сильніший ніж всі вони"
Людей вже немає на цій землі.

"Я заслуговую на більше, ніж той що стоїть
Йому ж не боліло як мені болить"
Очі не мають ніяких емоцій
Всьому цьому я скажу досить.

Битва за силу якої в природі немає
Але вони знайдуть її це їхній розум знає
Я бачу порожній світ навколо себе
Хоч кохаю такого, це вбиває мене.

Шукати мир ціною життів
"Але ж вони мені чужі", і ніяких сумнівів
Так, людина не найсильніше створіння
Але я вільна, в мене чисте сумління.

Нехай я не зможу захистити увесь світ
І через це в мене все тіло болить
Я спробую, хоч це марні надії
Я спробую виконати неможливі дії.

"Вона дурепа, роздмухує лише листя
Одними словами неможливо зрушити з місця"
Але я рухаюсь, проте цього ви не бачите
Не знаю що я зроблю, але це буде значиме.

"Я хочу піти далі ніж зараз іду
В мене сім'я її я люблю"
Брехня не завжди вихід з цього
Родинні зв'язки лише зв'язують його.

Навіщо створювати те що не витримає і дня
Родина, обов'язки, годинна сім'я
Я вірю в чисте і нормальне повітря
Мир на землі десь всетаки є.

Моя душа слідує вітру
Моя доля в ньому живе.








Пояснення:
""(в лапках) - це думки людей.