Люблю тебе

Эльза Мэйли
Люблю тебе, і ти це знаєш,
Але мене ти не сприймаєш,
«Ну за що?»- ти запитаєш,
І відповіді все чекаєш.

Ось відповідь моя:
Те, за що тебе кохаю я –
Це уста твої і очі,
Я думаю про них до ночі.

Ти серця мого крадій,
Я просто обожнюю голос твій,
Мене чарують твої парфуми,
Про когось іншого в мене немає думи.

І так у мене повелось,
Що я люблю твоє волосся,
Люблю тебе в цілому, знаєш,
Я вірю, що мене ти покохаєш.

28.01.2014