Моя Радiсть, застигла у гаморi

Катерина Жебровська
Моя Радість, застигла у гаморі,
Моя ніжність, що спить на вустах,
Спокій мій, що сховався у змореність,
Моя Сила, що маю в руках,

Моє Суще, що знає і знається,
Моє Вічне, що в Сущому є,
Моя Пісня, що з серця співається,
Моя Доля, що Шляхом веде,

Все моє, що почула, побачила,
Все моє, що пізнала в собі, –
Все для мене Любов’ю позначене,
Все єднається в Світ відчуттів…

02.12.2014