***

Анастасья Чубик
Можливості чужих надій,
Душевні болі, покаяння
Безсонні ночі чужих снів
Та нерозділене кохання
Самотність долі
Без жалю, і кожен день
Немов в останнє
Твоє спокійне «не люблю»
Так помира чуже кохання
Нестерпність вольових зусиль
Останній день мого мовчання,
Простий закон минулих днів:
Що там було, було в останнє.