Мр я

Уна Ханаель Пента
Все що ти бажаєш
В глубині душі
Та надію маєш
Навіть у глуші
Втримати чи в силах?
Я гадаю - так
Бо ти є на крилах
Мрії, як літак.
Ти летиш все вище
Вище ніж те сонце
І вона все ближче
Ближче до віконця,
До віконця дому,
Де живе ця мрія
І настіль відому,
Як сама Валькірія,
Мрія потаємна
Така чиста, гарна
Мрія невід'ємна
І така примарна...