Кицьки

Июльская Кошка
Буде вечір чи ніч, і знову прийдуть твої кицьки
Ті що люблять  тебе, твою кров і твою провину
Чим ти винен?
А я буду любити
твої  руки та очі
твої губи теплі та ніжні
...
Нам ніхто не наврочить
Бо так серце хоче