В йна Зламан дол

Оксана Бусяк Катя Эс
На вулиці білий сніг
Вкриває червони рани на полі
Їх там багато лежить
Молодих юнаків
Зламані долі
/
А в когось дуже все добре
Фуршети, столи, прийоми
І хто то новий керує домом
Вигадує знову безглузді закони
/
Ми знову там де були
Навіть гірше
На сході досі гримлять вони
А долар все вище
/
Минув навіть рік
Ми вибрали батю
А люди вмирають
Безглузді дибати
/
На вулиці білий сніг
Вкриває червони рани на полі
Їх там багато лежить
Мужиків
Зламані долі